26 februari 2014

Wegens groot succes is de Hot Tub Movie Club verlengt met zes extra dagen. Van 6 t/m 15 maart zal het Machinegebouw omgetoverd worden tot waar bubbelbadhuis.The Hot Tub Movie Club heeft per avond 20 steaming hot tubs staan waarin bezoekers kunnen genieten van een filmavondje in style. Met een groep vrienden een film kijken vanuit een bubbelbad; het is een uniek concept dat nog nooit heeft plaatsgevonden in Nederland.

Terwijl het kwik begin maart waarschijnlijk niet boven de 10 graden uitkomt, staan in het Machinegebouw op het Westergasterrein in Amsterdam 21 warme hot tubs klaar voor de filmliefhebber. Vanaf 6 maart kunnen bezoekers namelijk voor het eerst een totaal nieuwe bioscoopervaring beleven in de pop up bioscoop van de Hot Tub Movie Club. Tijdens deze avonden kunnen de bezoekers zich samen met vijf vrienden onder dompelen in één van de 21 bubbelbaden van de Hot Tub Movie Club. Om de ultieme bioscoopervaring waar te kunnen maken is ook gedacht aan een ober-service tot aan de hot tub en verschijnt de film op twee bioscoopschermen.

Hot Tub Movie Club is gebaseerd op het populaire film concept uit Londen. Initiatiefnemer Joep Verbunt: “Ik heb twee jaar in Londen gewoond waar veel bijzondere evenementen worden georganiseerd. Nu ik in Amsterdam woon mis ik de creativiteit en aanbod van dit soort concepten. Ik heb daarom besloten om het zelf te organiseren. Met 21 hot tubs zal het ook meteen het grootste hot tub evenement zijn dat ooit georganiseerd is.”

De eerste kaarten waren binnen enkele uren uitverkocht, de kaarten voor de verlening gaan donderdag 26 februari om 12:00 in de voorverkoop.