30 mei 2012

Met het EK 2012, de Tour de France, de Olympische Spelen en de Davis cup  voor de deur, staat Nederland een periode met veel tot de verbeelding sprekende evenementen te wachten.  Een ideale periode om uw zakelijke relaties uit te nodigen voor een zomerse borrel, food festival of feest bij de Westergasfabriek waarbij sport centraal staat. De Westergasfabriek beschikt over een state of the art glasvezel internetverbinding. De streaming van de wedstrijden die worden uitgezonden via de NOS op 3, wordt u door de Westergasfabriek kosteloos aangeboden. Met behulp van bijzondere concepten, styling en dito food creaties levert DeBorrelFabriek ook haar sportieve bijdrage.

Voor de inrichten en catering kunt u denken aan levende voetballetjes die in de startblokken staan om uw gasten te verwennen, buffetten getopt met verse speelvelden en hapjes die met flair worden gepresenteerd vanaf tennisrackets of springplanken.   Met behulp van de nieuwste meubilairlijn is het mogelijk om het evenement uw bedrijfskleur te geven of het het Hollands oranje waar we zo trots op zijn. Door de diversiteit aan panden op de Westergasfabriek  is er altijd wel een passende oplossing voor uw evenement en het aantal gasten.

Neem gerust contact op voor meer informatie en voordelige tarieven met een van onze Accountmanagers Events op 020 –  586 07 10