13 oktober 2015

Het Westergastheater en de direct naastgelegen North Sea Jazz Club zijn sinds kort via een interne doorgang met elkaar verbonden. Dat maakt de eventlocaties nog aantrekkelijker! Door de huur van het Westergastheater te combineren met de clubzaal en het jazzcafé, is het mogelijk om evenementen tot 1500 gasten te organiseren..

Door de samenwerking zijn er veel nieuwe mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een walking dinner en feest in de North Sea Jazz Club met daaraan voorafgaand een plenaire sessie in het Westergastheater. Of een bedrijfsfeest in de vorm van een minifestival met verschillende ruimtes en verschillende soorten live muziek.

Westergastheater

Het Westergastheater is een flexibel in te delen theaterzaal- en foyer. De bijzondere ramen en originele spanten geven een mooi contrast met de modern ontworpen inrichting en de houten vloer. De theaterzaal heeft een inschuifbare tribune en flexibele zijwanden, daarachter ligt de foyer. Door de flexibele indeling leent de locatie zich goed voor uiteenlopende evenementen.

North Sea Jazz Club

De North Sea Jazz Club biedt de perfecte locatie voor een bedrijfsfeest, bijzondere borrel, belangrijke presentatie, voor een sfeervol diner en zelfs een vergadering of een compleet congres. Het intieme podium met top-notch licht- en geluidsinstallatie is multifunctioneel. Samen met partner MOJO kunnen ze bemiddelen bij het boeken van artiesten voor een evenement.