27 oktober 2014

Vanaf 14 november 2014 is De Bakkerswinkel in Amsterdam-West ook ’s avonds geopend, te beginnen op vrijdag- en zaterdagavond. Net als overdag kun je er genieten van eerlijk, puur en verrassend eten. Voor een kleine of grote maaltijd, voorafgaand aan bijvoorbeeld een film- of theatervoorstelling of voor een avond gezellig tafelen.

Alle gerechten komen vers uit eigen keuken en De Bakkerswinkel kookt zoveel mogelijk met seizoensgebonden producten, geadviseerd door hun leveranciers. Daarbij wordt het hele product – ‘van kop tot staart’ gebruikt – zodat er zoveel mogelijk pure, eerlijke en herkenbare gerechten gepresenteerd kunnen worden. Het menu bestaat uit diverse gerechten – van het formaat tussengerecht – om te proeven, naar eigen inzicht te combineren en om met elkaar te delen.

Voor de borrel biedt de kaart bijzondere wijnen van Vleck, specialist in ‘Vins Naturel’, en een selectie unieke Nederlandse destillaten. Heerlijk gecombineerd met bijvoorbeeld eigengemaakte rillette of paté en natuurlijk het versgebakken brood.

Andy Verdonk is gevraagd om het keukenteam te coachen en begeleiden. Andy kookt met respect voor het ambacht. Puurheid en eenvoud vormen de basis van de verfijnde gerechten die hij samen met het keukenteam verder zal ontwikkelen. Bovendien zal Andy zijn kennis overdragen op jonge (aankomende) professionals zodat zij zich in De Bakkerswinkel Amsterdam-West zowel tot bakker als tot volwaardig kok kunnen ontwikkelen.

Voor reserveringen kun je contact opnemen met één van de medewerkers van De Bakkerswinkel: 020 – 688 0632.