9 december 2014

Van 19 december t/m 4 januari komt Circus Zanzara naar de Westergasfabriek. Met Zanzara Festa brengt het circus tijdens de kerstvakantie een nieuwe, verrassende en hartverwarmende familievoorstelling. Een voorstelling voor jong en oud, circus-en theaterliefhebber. Kortom, een voorstelling voor iedereen. 

“Al tijden niet meer zo gelachen”, “waarin klein groots kan zijn”, “zo heerlijk pretentieloos”… Het zijn slechts een paar van de vele opmerkingen die de enthousiaste bezoekers van de nostalgische voorstellingen van Circus Zanzara de afgelopen tijd gaven. Zanzara, een circus met jongleurs, acrobaten en trapezewerkers. De voorstelling is dit jaar gebaseerd op feest; de hele familie, ouders broers, zussen en kinderen vieren samen feest in dit familiecircus.  Zo zijn er als altijd de rustige innemende padre en de vlot babbelende mama. Maar dit jaar zijn er dus ook broers, zussen en natuurlijk allerlei aangeplakte familie die jongleren, in de trapeze zwieren en veel acrobatische kunsten vertonen.

Een voorstelling om aan terug te denken
Circus Zanzara mixt circus, straattheater en theater en experimenteert met andere theaterdisciplines. Het is een voorstelling met een onalledaags sausje. Zanzara speelt de acts met een brede glimlach en geeft geregeld een vette knipoog. Die zien de kinderen niet, maar hun ouders en opa’s en oma’s wel. En dat is precies de bedoeling. Zanzara Festa is een voorstelling om nog eens aan terug te denken.

Duurzaam circus
Voor en na de voorstellingen (en natuurlijk in de pauze) heeft het circus een heuse Bio bar. Alles is biologisch, zelfs het toilet! De dame die je net nog op de schouders van haar man jonglerend in de piste zag staan, is nu in de kitscherige loungebar biologische drankjes aan het serveren..

Tijdens dit kerstcircus verwacht Zanzara de 25.000e bezoeker, waarvoor er natuurlijk een bijzondere verrassing klaarligt! Klik hier voor meer informatie en tickets.