14 november 2012

Zanzara is de nieuwe voorstelling van de Keniaanse acrobatengroep Nafsi en het Nederlandse circus Zanzara.

De show heeft alles wat je in een circus verwacht. Er wordt gespeeld met een brede glimlach en het is overgoten met een onalledaags sausje. Een voorstelling om nog eens aan terug te denken. Circus Zanzara maakt andere voorstellingen dan u verwacht. Avontuurlijker. Het circus experimenteert met nieuwe muziek, zoekt interactie met het publiek en laat zich niet voorschrijven welke kostuums bij een circus horen. Zanzara zoekt ook in andere culturen. In de nieuwe voorstellingen speelt Nafsi mee. Dit is een elastische acrobatengroep uit de sloppenwijken van Kawangware in Kenia. Daar maken ze voorstellingen met straatkinderen om de kinderen een beter leven te bieden. Hier maken ze met Zanzara een voorstelling van met de bezieling hun vak.

Circus Zanzara is van 21 december tot en met 6 januari te zien op de Westergasfabriek. Op maandag 24 en 31 december staan er geen voorstellingen gepland.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 11 euro. Reserveren kan tussen 13.00 en 15.00 uur via 06-33594695 of via de website: www.circuszanzara.com. Op deze website vindt u tevens ook meer informatie over het circus.