4 december 2013

Ze spelen met vuur, laten Willem dansen en klimmen hoog in de nok om de meest spannende toeren uit te halen. De ‘verkering’ laat de kinderen gieren van het lachen en kleine Dorus verovert alle harten.  Zanzara noemt zich een circus, maar is toch net iets anders dan de gemiddelde circus voorstelling. 

De muzikanten zijn ook de circusartiesten en andersom. Zo zie je eerst een hele sterke man gewichtheffen en daarna weer rock-‘n-roll spelen.  En de jongen die u net nog met allemaal stuiterballen in de piste zag staat later in de lounge biologische drankjes te verkopen , maar laat u niet misleiden door wat u in andere circustenten zag voor u naar de nieuwe voorstelling Zanzara Bohemien van Zanzara gaat. Dit circus gaat namelijk zijn boekje te buiten.

Zanzara is kitsch,retro, truttig, kneuterig en daardoor vrolijk en bij vlagen hilarisch. Het circus experimenteert met nieuwe muziek, zoekt interactie met het publiek en laat zich niet voorschrijven welke kostuums bij een circus horen. Zanzara zoekt ook in andere disciplines. In de nieuwe voorstelling zijn diverse theatervormen te zien en wordt de verbeelding aangesproken. Zo slaagt Zanzara er ieder jaar opnieuw in met ‘niets’ heel veel te maken. Natuurlijk met de zo typisch ongedwongen Zanzara huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker zich thuis en betrokken voelt.

De directie van Zanzara heeft zo haar eigen ideeën over een circusvoorstelling. Zanzara mixt circus, straattheater en theater en speelt de acts met een brede glimlach en geregeld een dikke knipoog. Die zien de kinderen niet, maar hun ouders , opa’s en oma’s wel. En dat is precies de bedoeling. De circusfamilie wil dat de kinderen én hun ouders zich vermaken. Dat ze een middag beleven om nog eens aan terug te denken.

U bent dus gewaarschuwd! En vooral van harte uitgenodigd.

 

Circus Zanzara is van 20 dec t/m 5 jan bij ons op het terrein.  Bekijk onze agenda voor tickets, tijden en meer info.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 11,- euro.