18 mei 2015

Op donderdag 21 mei wordt Art Nepal georganiseerd, een kunstveiling waar geld wordt opgehaald voor het door de aardbeving getroffen Nepal.
Vorige maand werd een groot deel van Nepal getroffen door een heftige aardbeving. Om te zorgen dat dit gebied weer opgebouwd kan worden en de getroffenen hulp krijgen, organiseert communicatiebureau We Are Pi Art Nepal. Voor Art Nepal worden communicatie- en reclamebureaus en andere creatieve organisaties gevraagd om een canvasdoek te sponsoren. Zij kunnen vervolgens hun grootste talenten en meest creatieve personen sturen om het doek te bewerken. Het bewerken gebeurt op 21 mei overdag. ’s Avonds worden de doeken tijdens het grote feest in de Zuiveringshal West geveild.
Met de opbrengsten van deze avond gaat Habitat for Humanity aan de slag. Deze organisatie ondersteunt mensen bij de bouw van een eigen huis zodat zij zelfstandig een beter bestaan kunnen opbouwen, en dat is in Nepal op dit moment heel hard nodig. Meer dan 800.000 mensen werden dakloos en 3 miljoen mensen zijn hun beschadigde huizen ontvlucht.
Uiteraard is iedereen meer dan welkom om zijn steentje bij te dragen dus aarzel niet en steun vooral dit mooie doel.