10 november 2015

Ook deze winter strijkt circus Zanzara, het eerste duurzame circus van Nederland, weer neer op de Westergasfabriek. Rond Kerst en Oud en Nieuw kun je genieten van adembenemende en hilarische acts zoals Keniaanse acrobaten of een live vijfsterren muziekensemble. En natuurlijk de gebruikelijke circusacts!

Zanzara mixt circus, straattheater, live muziek en theater en speelt de acts met een brede glimlach. Met geregeld een knipoog, die kinderen niet zien, maar hun ouders , opa’s en oma’s wel. En dat is precies de bedoeling: samen een middag beleven om nog eens aan terug te denken.
Zanzara geeft je niet direct het gevoel dat je in een circus bent. Meer een spektakel in de knusse huiskamer of een uitloper van de warme gezellige keukenwagen, waar alle artiesten na de voorstelling neerstrijken. Het is gemoedelijk en het plezier straalt er van af.

Ze willen dat het publiek zich thuis voelt en mee wordt genomen met de fantastische trucs en de heerlijke live muziek. Kortom een circus uit het leven gegrepen!

TICKETS

Lijkt het je leuk om een voorstelling mee te maken? Dat kan! Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 11 euro. Reserveren kan tussen 11.00 en 13.00 uur via 0633594695 of e-tickets via de website: www.circuszanzara.com. Daar vind je ook meer informatie over het circus.