1 december 2016

Ook tijdens de kerstvakantie, tussen 20 december en 8 januari, staat circus Zanzara bij de Westergasfabriek in Amsterdam garant voor spektakel  in huiselijke sfeer. Het mag dan koud en guur zijn rond de kerst;  Zanzara zorgt voor hartverwarmend entertainment!

Thema van al dat spektakel is dit jaar de nieuwe voorstelling, getiteld ‘Ouder worden is zo gek nog niet’ of te wel “ Tempo Perso”. Dit jaar wordt de circuspapa 64 jaar! Dat doet meteen denken aan het beroemde liedje van de Beatles met de onvergetelijke zin “Will you still need me, will you still feed me when i am sixtyfour” . Hoe vaak niet lekker mee gezongen en ineens ben je het! En ,zoals het gaat bij circus Zanzara, blijven ze met hun nieuwe voorstelling dicht bij huis en gaan ze met z’n allen kijken hoe leuk ouder groeien kan zijn.

Dat alles natuurlijk met jonge en oude artiesten. Echt circus zoals u alleen tijdens uw vakantie beleeft.

Circus Zanzara mixt circus, straattheater ,live  muziek en theater en experimenteert met andere theaterdisciplines. Het is een voorstelling met een onalledaags sausje. Zanzara speelt de acts met een brede glimlach en geeft geregeld een vette  knipoog. Die zien de kinderen niet, maar hun ouders en opa’s en oma’s wel. En dat is precies de bedoeling. Zanzara Tempo Perso  is een voorstelling om nog eens aan terug te denken.

Bekijk de agenda voor meer informatie.