7 november 2013

Small objects of great art – luidt de slogan van de SIERAAD Art Fair. De twaalfde editie vind van 7-10 november plaats in de Gashouder van de Westergasfabriek. De beurs wordt dit jaar vertegenwoordigd door meer dan 165 kunstenaars uit 28 deelnemende landen, en is daarmee internationale dan ooit!

Opnieuw is er gekozen voor de Gashouder als platform waar professionele sieraadkunstenaars hun selfmade creaties aan het publiek tonen. Daarnaast worden er special events zoals de 3D geprinte sieraden van ontwerpster Peggy Bannenberg, en inspirerende presentaties gehouden.
Het internationale aspect van SIERAAD Art Fair is terug te zien in de grote verscheidenheid aan nationaliteiten waaronder professioneel opgeleide sieraadkunstenaars afkomstig uit Duitsland, Spanje, België, Frankrijk, Engeland, Korea, Japan, Israël, Argentinië en Finland. De beurs is niet alleen een stimulans voor het creëren van een netwerk en ondernemerschap, maar is ook een inspiratiebron door de creatieve en onconventionele ontwerpen die er tentoongesteld worden.

Unieke sieraden
SIERAAD Art Fair richt zich op het unieke en ambachtelijk gemaakte sieraad.
“De nadruk ligt op kunstsieraden waarin ideeën op verrassende wijze zijn verpakt in materialen als rubber, textiel, foto’s, plastic, hout of keramiek, maar ook zilver en goud,” aldus organisators Astrid Berens en Maarten Bodt. Daarnaast is er ook klassieke edelsmeedkunst te zien.

Ga voor meer informatie naar: www.sieraadartfair.nl