Altijd te doen

Westergasfabriek Free WiFi

Bezoekers van de Westergasfabriek kunnen gratis draadloos internetten in alle evenementengebouwen en een groot deel van het omliggende park. Gebruik maken van Westergasfabriek Free WiFi is simpel. Selecteer 'WGFFreeWiFi' en in je scherm verschijnt de 'Make me wireless!' pagina van de Westergasfabriek. Klik op 'verder' en je bent gelijk verbonden.

achtergrond_website_staand_1280

Westergasfabriek Free WiFi

Bezoekers van de Westergasfabriek kunnen gratis draadloos internetten in alle evenementengebouwen en een groot deel van het omliggende park. Daarmee is de Westergasfabriek het eerste park in Nederland waar gratis WiFi beschikbaar is. Het WiFi netwerk wordt gevoed door een supersnelle glasvezelverbinding die over het hele terrein ligt.

Waar kan gratis internetten?

Het gratis WiFi netwerk ontsluit het gebied tussen de ingang aan de Haarlemmerweg, het manifestatieterrein en het Klönneplein bij de Gashouder. De hoogwaardige infrastructuur, in combinatie met een hoge bandbreedte, biedt een internetcapaciteit die uniek is voor een soortgelijke publieke omgeving. Bekijk hier de plattegrond met de WiFi zones.

Hoe werkt het?

Gebruik maken van  Westergasfabriek Free WiFi is simpel:

  • Selecteer het netwerk WGF FreeWiFi  en de ‘Make me wireless’ pagina verschijnt in je scherm 
  • Klik op ‘verder’ en je bent verbonden met WGF FreeWiFi 

 

Je hoeft je maar een keer aan te melden, daarna kun je vrij internetten bij elk bezoek. Verschijnt niet gelijk de ‘Make me wireless’ pagina in je scherm? Open dan je internetbrowser en de ‘Make me wireless’ pagina verschijnt in je scherm. Klik op ‘verder’ en je bent verbonden met WGF FreeWiFi.

Park van de toekomst

De Westergasfabriek is een plek in Amsterdam waar mensen elkaar ontmoeten, werken en ontspannen. Als modern stadspark hoort online media en een goede digitale infrastructuur daar ook bij. Dankzij een razendsnel glasvezelnetwerk en WiFi voorzieningen zijn de digitale mogelijkheden voor evenementen zo goed als onbegrensd.
achtergrond_website_staand_1280