Westergasfabriek

  De Westergasfabriek is een plek in Amsterdam waar mensen elkaar ontmoeten, werken en ontspannen. In het prachtige stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je groen, een plek om te werken, ruimte voor grote en kleine evenementen en diverse horeca-, film- theater- en expositiegelegenheden.

  Vriendelijk

  Wat wil de Westergasfabriek

  De Westergasfabriek exploiteert ruimte voor creatieve, culturele en innoverende ondernemers. Daarmee willen we een breed publiek inspiratie en ontspanning bieden in een avontuurlijke, duurzame en vriendelijke omgeving. Zowel lokaal, nationaal als internationaal wil de Westergasfabriek een ontmoetingsplaats zijn voor ondernemende mensen met vernieuwende gedachten.

  Wat doet de Westergasfabriek

  De Westergasfabriek stimuleert het gebruik van de ruimtes voor creatieve evenementen om daarmee verrassing en vernieuwing te garanderen. We participeren in culturele projecten en stimuleren samenwerking tussen de huurders. Met online media en onze moderne, digitale infrastructuur laten we een breed publiek weten waar we voor staan en wat er op de Westergasfabriek gebeurt.

  Meer weten over:Vriendelijk