De Westergasfabriek zoekt  en stagiair(e) Marketing & Communicatie. Wij zoeken een HBO+ student met afstudeerrichting Marketing, Communicatie en/of Eventmarketing.

De Westergasfabriek exploiteert ruimte voor creatieve, culturele en innoverende ondernemers. In het prachtige stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je groen, een plek om te werken, ruimte voor grote en kleine evenementen en diverse horeca-, film- theater- en expositie- gelegenheden. Daarmee willen we een breed publiek inspiratie en ontspanning bieden in een avontuurlijke, duurzame en vriendelijke omgeving. De Westergasfabriek stimuleert het gebruik van de ruimtes voor creatieve evenementen om daarmee verrassing en vernieuwing te garanderen. We participeren in culturele projecten en stimuleren samenwerking tussen de huurders.

De afdeling Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor de externe communicatie en draagt bij aan de merkpositie van de Westergasfabriek door middel van het vernieuwen van het productaanbod en de programmering, samenwerking met de huurders en onze partners, en via (online) media een brede doelgroep laten zien waar we voor staan en wat er op de Westergasfabriek gebeurt.

 Wij zoeken

Als stagiair(e) biedt je voor een periode van  5-6 maanden ondersteuning aan de Marketing/Communicatie manager van de Westergasfabriek. Je hebt goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als schrift. Je bent daarnaast thuis in social media en de laatste ontwikkelingen daarbinnen. Je vindt het leuk om te schrijven en deinst er niet voor terug om ‘hands on’ werkzaamheden uit te voeren. Naast uitvoerende taken zal je een bijdrage kan leveren aan de overkoepelende M&C strategie en kleinere projecten zelfstandig voor je rekening nemen.

Als persoon ben je sociaal en heb je een nieuwsgierige en onderzoekende houding. Je vindt het leuk om strategisch te denken en creatieve oplossingen te bedenken voor communicatievraagstukken. Je bent in staat zelfstandig te werken, initiatief te nemen en je hebt een proactieve werkhouding.

De Westergasfabriek is een dynamisch en non-hiërarchisch bedrijf met een informele en gezellige werksfeer. Je  werkt in een klein team en krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven.

 Werkzaamheden

  • – Redactie, beheer en doorontwikkelen website
  • – Beheer van de beeldbank en verzamelen fotomateriaal bij evenementorganisatoren
  • – Redactie publieke en zakelijke nieuwsbrief
  • – Controle naleving partnerafspraken bij  evenementen
  • – Organiseren van- en ondersteunen bij relatiebijeenkomsten
  • – Beheer sociale media
  • – Ondersteuning bij werkzaamheden op het gebied van  in- en externe communicatie en zakelijke marketing.

 

Interesse? Stuur je motivatiebrief en C.V.  naar Nurah Abdulkadir, nurah@westergasfabriek.nl. Meer informatie over de Westergasfabriek vind je op onze website.