Delen

Shirma's Soulkitchen XL

Tijd: 18:00 tot 23:00
Prijs: V.a. €89,-

de Zuiveringshal West Ga naar website
Kaartverkoop

Shirma's Soukitchen is on tour! Het succesvolle diner- en concertconcept dat maar liefst zeventien keer was uitverkocht is op 19 november voor de laatste keer in 2016 te zien in de Zuiveringshal West.

Shirma Rouse and her Vanilla’s, een intiem uitgelichte huiskamersetting en een bijzonder samengesteld Caribisch menu; dat zijn enkele succesingrediënten van Shirma’s Soul Kitchen XL. De aanwezigheid van gezellige mensen is natuurlijk de laatste toevoeging aan dit succesvolle recept. De warme en liefdevolle zangeres zingt unplugged tijdens de gangen door met special guests. En reken er maar op dat bij deze XL editie de special guests very special zijn!

Shirma’s Family-Kitchen-Crew zal ook voor deze Special Edition weer de meest heerlijke Caribische gerechten op de sfeervolle tafels zetten voor alle gasten, en daarbij, anders zou het geen XL-versie zijn, worden de drankjes onbeperkt aangeboden. Een avondvullend programma met heerlijk eten, veel gemoedelijkheid en soul, soul, soul.... met als afsluiting een spetterend Soul Concert waarbij niemand stil zal kan zitten en we gaan dansen tot diep in de nacht.

Extra verkoopinformatie

Earlybird Diner & Concert: € 89,00 p.p.
Normaal Diner & Concert: € 99,00
Tijd: 18:00 - 00:00
Inclusief onbeperkt bier, wijn en fris.

Earlybird Concert: € 19,50 p.p.
Normaal Concert: € 24,50
Tijd: 22:00 - 00:00
Inclusief onbeperkt bier, wijn en fris.

Ontdek meer Westergasfabriek