26 april 2011

Per 20 april kun je bij Proef ook terecht voor de lunch of een high tea!

Restaurant Proef was al dinsdag t/m zondag geopend voor het diner, en vanaf 20 april ook voor lunch en high tea van woensdag t/m zondag van 12:00-16:00. De high tea is voor groepen vanaf 10 gasten.

Samen delen en proeven staat centraal bij Proef. Verwacht geen opgeprikt zittend eten maar no-nonsense vrolijk aanschuiven en eten van goede kwaliteit.

Proef werkt alleen met verse, veelal lokale, biologische producten van het seizoen. Het heerlijke vlees, kazen en verse biologische groente komen van boerderij de Lindenhoff in Baambrugge. Daarnaast heeft Proef prachtige ambachtelijke charcuterie van Diny Schouten. De smakelijke patisserie en desserts maakt chef Niek zelf.

Verdwijn in de moestuin, kom even kletsen met de kippen, pak een zakelijk of romantisch tafeltje voor twee binnen of met een groep tot 35 personen.

Klik hier voor de website van Proef.