Brengt kwaliteitskunst binnen handbereik

Delen

We Like Art! Pop-Up

Pazzanistraat 3
1014 DB Amsterdam

Toon op plattegrond Website 06 2422 7321
Openingstijden

De We Like Art Pop-up is te bezoeken van 17 november tot 1 februari.

Donderdag t/m zondag : 11:00 uur - 18:00 uur
En op afspraak.

We Like Art! is na eigen zeggen al jaren de populairste blog onder beginnende kunstkopers in Nederland. Het blogt over kunstwerken en interviews met aanstormende jonge kunstenaars en kunstenaars die internationaal en museaal tentoonstellen. We Like Art verkoopt kunstwerken online van circa 150 kunstenaars en maakt mediagenieke offline verkoopshows in de Westergasfabriek en tijdens Art Rotterdam in de Van Nellefabriek.

Het doel is om de naar binnen gerichte kunstwereld op te schudden en een nieuw publiek te bereiken voor kunst. Een laagdrempelige toegang tot kwaliteitskunst is de inzet van We Like Art.

Met regelmaat lanceren we nieuwe We Like Art kunstedities met toonaangevende kunstenaars, een mooie manier om een betaalbaar werk te kunnen kopen van een kunstenaar van naam en faam. Elke maand zullen daar een aantal bij komen, een nieuwe editie is een mooie reden voor een lanceermoment met koffie of borrel.

De eerste opening is op zaterdag 18 november, met een solo-presentatie van het werk van Scarlett Hooft Graafland.

Vanaf 2 december wordt het werk van Marjolein Rothman getoond en vanaf 14 december is de Secret Postcard Sale, speciaal voor de kerstperiode.

 

Vraag We Like Art over de KunstKoop. Deze regeling van het Mondriaan Fonds en ABN AMRO maakt het mogelijk om te lenen voor je kunstkaankoop. Te weinig mensen weten dat je voor de maandelijkse kosten van een telefoonabonnement kunt afbetalen voor je nieuwe kunstwerk. De overheid betaalt de rente over je aankoop.

Ontdek meer Westergasfabriek