Huurders

  Zestig procent van de ruimtes wordt verhuurd aan vaste huurders: creatieve bedrijven, culturele organisaties en uitgaansgelegenheden. Onze huurders wonen in een dorp. Ze kennen elkaar en ze helpen elkaar. Dat is belangrijk omdat juist door samenwerking samenhang ontstaat. Tijdens grote festivals stellen de huurders hun ruimtes en faciliteiten beschikbaar. Veel huurders organiseren ook zelf evenementen op de Westergasfabriek.

  Huurders

  Samen meer dan alleen

  De meeste huurders zijn lid van de Vereniging Promotie Westergasfabriek. De vereniging onderneemt en ondersteunt activiteiten die leven brengen in het park en toegankelijk zijn voor iedereen. Voorbeelden zijn de Rollende Keukens, IJspretparc en de openluchtbioscoop. Een andere functie van de vereniging is om te zorgen voor zoveel mogelijk onderlinge kruisbestuiving. De bedrijven op de Westergasfabriek kunnen samen veel meer dan alleen.

  Interesse in bedrijfsruimte?

  Westergasfabriek heeft ruimte beschikbaar voor creatieve en innovatieve organisaties of winkels met een publieke functie. Het gaat om unieke, monumentale ruimtes van verschillende oppervlaktes, veelal met entresol, hoge plafonds en karakteristieke dakconstructies. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de Westergasfabriek BV. De Westergasfabriek selecteert zelf nieuwe huurders.

  Wie zit waar?Huurders