A1 Golfkar verhuur

Om uw gasten met een shuttle dienst van de parkeergarage naar ons terrein te vervoeren werken wij samen met A1 Golfkar verhuur, vaste partner van de Westergasfabriek. A1 is gespecialiseerd in het vervoeren van personen en/of goederen d.m.v. elektrische golfkarren. Zij hebben een uitgebreide vloot waardoor zij de gewenste mobiliteit kunnen leveren voor uw evenement.

MERKBELEVING

Tevens biedt A1 de mogelijkheid om een golfkar te voorzien van diverse reclame-uitingen waarmee u de ultieme merkbeleving creëert tijdens uw event. A1 denkt graag met u mee om uw gasten vanaf het begin tot aan het eind een onvergetelijke dag te bezorgen.

PARKEREN

Voor het parkeren van uw voertuig kunt u terecht bij  Q-Park Westergasfabriek aan de Van Bleiswijkstraat en bij parkeergarage Willemspoort op het Haarlemmerplein. Q-park Westergasfabriek bevind zich op loopafstand van de Westergasfabriek, is 24 uur per dagen open en biedt 480 plekken. Daarnaast kunt u voordelig parkeren bij parkeergarage Willemspoort. De Westergasfabriek werkt daarvoor nauw samen met Gemeente Amsterdam Parkeergebouwen. Vanuit parkeergarage Willemspoort is de loopafstand naar de west ingang van het terrein slechts enkele minuten. De Gemeente Amsterdam Parkeergebouwen heeft ook ruime ervaring in het faciliteren bij evenement parkeren. Zij denken graag met u mee over uw wensen zoals bijvoorbeeld extra parkeercapaciteit, inzet van begeleiding en shuttlediensten.

Zakelijke klanten van de Westergasfabriek kunnen via de Westergasfabriek BV voordelig waardekaarten afnemen voor Q-park Westergasfabriek. Met dit systeem maakt Westergasfabriek het haar klanten makkelijker en voordeliger om te parkeren rondom het terrein. De kaarten moeten minimaal tien dagen voor de eventdatum besteld worden bij de accountmanager, onder vermelding van het aantal en soort kaarten dat u nodig heeft. 

 

 

A1 Golfkar verhuur

Ramon Smitshuyzen
Zuidpolderweg 9
1399 PM Muiderberg
T: +31 294 263 025
F: +31 294 265 691
Email