De uitstraling en sfeer van een evenement wordt voor een groot deel bepaald door de juiste aankleding en inrichting. Want, een casco locatie komt pas tot leven door passend meubilair en decoraties.

Op een steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad vind je gerenoveerde industriële gebouwen, omgeven door een modern vormgegeven park. Er is alle ruimte voor evenementen als beurzen, congressen, workshops, diners, festivals en modeshows. De uitstraling en sfeer van een evenement wordt voor een groot deel bepaald door de juiste aankleding en inrichting. De Westergasfabriek werkt samen met preferred partner en specialisten van The Food Line-up. Zij weten bij elk evenement de juiste toon te zetten. 

Koplopers in het nieuwe cateren!

De concepten van The Food Line-up zijn een mix van frisse ideeën en waanzinnig lekkere specialiteiten gemaakt door de beste specialisten. Elk evenement krijgt een unieke line-up die bestaat uit verschillende chefs, food specialisten en aankleding. Zo wordt catering een groot culinair spektakel en worden evenementen zowel creatief als inhoudelijk naar een hoger niveau getild.

The Food Line-up daagt met unieke cateringconcepten organisatoren uit het eten en drinken op evenementen te verduurzamen. Sinds 2012 verbetert The Food Line-up met ‘groene’ foodtrucks het aanbod van eten op festivals. Inmiddels is het bedrijf doorgegroeid naar een fullservice-cateringbureau dat samenwerkt met meer dan 200 foodspecialisten om de catering voor onder andere congressen, walking en sit down dinners te verzorgen.

 

Meer weten over catering via The Food Line-up? Kijk hier.

 

The Food Line-up

Contact: Malu-Maxime Schiera

Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam
T (020) 261 52 35
M (+31) 621 208 105

Email