Om de catering van A tot Z te verzorgen en naadloos aan te laten sluiten bij de doelgroep en doelstelling van je evenement werken wij samen met partner DeBorrelFabriek, een full service conceptcateraar die is gespecialiseerd in het organiseren van totaalcatering op bedrijfs-, publieks-, en particuliere evenementen.

Of het nou een luxe diner, een congres of een feestavond is, jouw wens staat altijd voorop. DeBorrelFabriek is creatief, flexibel, en hanteren het woord JA als toverwoord. DeBorrelFabriek werkt graag vanuit een totaalconcept. Naast catering verzorgen zij dan ook graag de inrichting & styling van je evenement.

Duurzaam ondernemen

DeBorrelFabriek werkt met oog voor mens, dier en planeet. Onder het motto Love food, Fight waste nemen zij hun verantwoordelijkheid en zorgen zij zoveel mogelijk voor circulair cateren tijdens events, maar ook daarna. Gasten krijgen een foodybag voor mee naar huis en lokale initiatieven worden gesteund met het eten dat overblijft. Etensresten die alsnog overblijven bij evenementen op de Westergasfabriek worden waar mogelijk verwerkt in onze Waste Transformer, een innovatie vergister die de voedselresten omzet in groene energie.

 

DeBorrelFabriek

Contact: Patriq voorsmit
Elektronstraat 17
1014 AP Amsterdam
T (020) 675 80 77
Email