Westergasfabriek bestaat 15 jaar en viert dit graag samen met jou!

Westergasfabriek 15-jaar wordt georganiseerd door de Gemeente Amsterdam en Westergasfabriek. In 2018 is het vijftien jaar geleden dat de Westergasfabriek werd heropend en de karakteristieke historische fabrieksgebouwen een definitieve nieuwe bestemming kreeg. Het hele jaar zijn er verschillende festiviteiten.

Op zondag 8 april wordt er voor jong en oud verschillende activiteiten georganiseerd. Speciaal voor de buurtbewoners van de Westergasfabriek is er een picknick, entertainment, kids activiteiten en een leuke markt!

 

Vier de lente!

Op zondag 8 april trappen we af en zijn er verschillende activiteiten om het 15-jarig bestaan, samen met jou, te vieren! Zo is er een picknick onder de bloesembomen en aan een meterslange picknicktafel door de Pazzanistraat! Kinderen kunnen vissen of bloemen vangen in de Spartelvijver onder begeleiding van lieve bloemenmeisjes en tijdens het slenteren over de Westergasfabriek kan je genieten van jazz melodieën van René van Beeck.

 

Dit is nog maar een greep van alle activiteiten. Kijk hieronder voor meer info, alle activiteiten en volg het evenement via facebook om op de hoogte te blijven van de viering.

 

 

 

 

Zondag 8 april
12.00 - 18.00 uur

Met o.a.:
Een buurtpicknick
Lente markt
Theater
Muziek
Kids entertainment