Westergasfabriek bestaat 15 jaar en viert dit graag samen met jou!

Westergasfabriek 15 jaar wordt georganiseerd door de Gemeente Amsterdam en Westergasfabriek. In 2018 is het vijftien jaar geleden dat de Westergasfabriek werd heropend en de karakteristieke historische fabrieksgebouwen een definitieve nieuwe bestemming kreeg. Het hele jaar zijn er verschillende festiviteiten.

Vier de zomer!

Houd zondag 15 juli alvast vrij in je agenda, want dan is de tweede viering van Westergasfabriek 15 jaar. Het wordt heerlijk zomers en muziek zal een grote rol spelen.

In het Westergastheater zijn Westergas Stories te zien: verhalen van en door buurtbewoners, ontwikkeld door het theatercollectief De Theaterhuiskamer. Ook is er veel gratis kidsentertainement en wat betreft muziek is er voor ieder wat wils!

Ben je benieuwd naar alle activiteteiten op 15 juli? Houd deze pagina in de gaten voor meer info, alle activiteiten en volg het evenement via facebook om op de hoogte te blijven van de viering.

 

Lenteviering

De eerste viering van het 15-jarig bestaan was op 8 april en stond in het teken van de lente. Wat hebben we genoten op deze prachtige lentedag! Kids in de Spartelvijver, prachtige bloesem in de bomen, een lentemarkt met alleen maar leuke lokale dingen, brunchen met de buurt aan een 100 meter lange picknicktafel en wegdromen bij fijne jazzmuziek. Ook had Corrie van Binsbergen speciaal voor het 15-jarig bestaan de suite FIFTEEN gecomponeerd. Deze werd uitgevoerd door Vanbinsbergen Playstation in Pacific Parc. Er was genoeg te doen voor jong en oud!

Kijk hier terug op deze feestelijke dag.

Zondag 15 juli
12.00 - 18.00 uur
Gratis toegang