Westergasfabriek bestaat 15 jaar en viert dit graag samen met jou!

Westergasfabriek 15 jaar wordt georganiseerd door de Gemeente Amsterdam en Westergasfabriek. In 2018 is het vijftien jaar geleden dat de Westergasfabriek werd heropend en de karakteristieke historische fabrieksgebouwen een definitieve nieuwe bestemming kreeg. Het hele jaar zijn er verschillende festiviteiten.

Vier het met ons mee!

De lente en de zomer hebben wij al groots gevierd. Op de lenteviering stond onder andere een 100 meter lange picknicktafel met brunch voor de buurt, was er een markt, konden kids bloemen vissen in de Spartelvijver en presenteerde de Theaterhuiskamer de West Best Talkshow. Kijk hier terug op de lenteviering.

Zondag 15 juli was de tweede viering van Westergasfabriek 15 jaar en vierden we de zomer. Muziek speelde een grote rol; zo stonden onder andere Kris Berry, Wende, Gallowstreet en Pete Philly op het podium. De dag begon goed met een yogaworkshop, waarna de picknick voor de buurt werd geopend op het Manifestatieterrein. De Theaterhuiskamer voerde het theaterproject Westergas Stories uit; verhalen over de Westergasfabriek van toen en nu. Ook voor kids was er genoeg te doen met het Aap van Poot Poppentheater, knutselen met Pretvormer, schminken, dansen, meelopen met een kleurrijke parade, salsaworkshops, tennisles en tafeltennistoernooien.

Wil je de foto’s zien? Kijk op onze Facebook pagina voor de fotoalbums.

 

Ben je benieuwd naar de volgende viering? Houd deze pagina in de gaten voor meer info, alle activiteiten en volg het evenement via facebook om op de hoogte te blijven van de viering.